Tandreglering för hela familjen

 

Vi på GloriDent erbjuder tandreglering för både vuxna och barn. Du blir behandlad av våra specialister på området med hjälp av den senaste tekniken. Sneda tänder kan både orsaka problem med munhälsan men också vara en orsak till dåligt självförtroende. Vi hjälper dig att få det leende som du önskar, oavsett om du är vuxen eller barn så erbjuder vi modern tandreglering för att uppnå bästa resultat.

 

 

Vilken tandställning ska jag välja?

 

Det finns många olika metoder för att rätta till sneda tänder eller ett ojämnt leende. Tillsammans med dig som patient kommer vi fram till vad som funkar bäst. Det är viktigt att den tandställning man väljer att använda faktiskt ger ett bra resultat. Därför kan vi erbjuda en annan metod än den du tänkt själv till en början. Men vårt mål är att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Allra bäst är att boka en konsultation så kan vi diskutera vilka möjligheter som finns. 

 

De vanligaste tandställningen är den klassiska rälsen, avtagbara tandställningar, osynlig tandställning och genomskinliga plastskenor. Den klassiska rälsen är den som fortfarande är mest effektiv och exakt, dock är det inte många som gillar utseendet. För att dölja den kan man använda tandfärgade fästen eller fundera på om en osynlig tandställning skulle passa. Den osynliga tandställningen fästes på baksidan av tänderna, dock är denna metod lite dyrare. 

Avtagbara tandställningar passar sig bäst för barn, men kan i visa fall fungera även på ungdommar och vuxna.

 

Vilken metod som passar just dig kräver en undersökning. Varmt välkommen att boka en konsultation med oss idag!

 

Kontakta oss

 

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga på telefon, mail eller via formuläret som du hittar här.

Läs mer om vår Tandvård