Tandläkare Järfälla

 

Välkommen till GloriDent AB, hos oss kan du få dina tänder undersökta i en lugn och trygg miljö. En undersökning börjar alltid med att vi ställer frågor om din hälsa, om du äter medicin eller har några allergier. Vi behöver alltid göra en hälsodeklaration för att på bästa sätt behandla dig och dina tänder. Under undersökningen är det också ett bra tillfälle för dig att förklara vad du vill, om du har några önskemål eller funderingar. Därefter påbörjar tandläkaren den kliniska undersökningen där vi noggrant kontrollerar dina tänder och dess stödjevävnad.

Standard är att man tar fyra röntgenbilder för att komplettera undersökningen, detta för att kontrollera om du har några hål i tänderna (karies) samt få en översikt gällande bennivån kring tänderna. Ibland tas kompletterande röntgen på rotfyllda tänder.

Slutligen får du ett skriftligt undersökningsprotokoll och kostnadsförslag där du enkelt kan se den beräknade kostnaden om det finns några komplikationer som måste åtgärdas. Självklart är vi kopplade till försäkringskassan och erbjuder räntefri delbetalning upp till 12 månader.

 

Regelbundna besök för tänderna lönar sig alltid!

 

Du kan alltid boka regelbundna undersökningar varje, vartannat eller vart tredje år för dina tänder, vilket bestäms utefter dina individuella behov. På så vis undviker du större och mer kostsamma behandlingar i framtiden. Hur ofta du behöver komma på en undersökning är individuellt och beror på din tandstatus. Mer om detta får du vid ditt besök hos oss. Vårt upptagningsområde är både Jakobsberg och Järfälla. Varmt välkommen!

 

Kontakta oss

 

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga på telefon, mail eller via formuläret som du hittar här.

Läs mer om vår Tandvård