Tandimplantat Stockholm

 

 

Tandimplantat av riktiga specialister på vår tandläkarmottagning i Järfälla, Stockholm

 

Välkommen in till vår tandläkarmottagning i Järfälla, Stockholm för tandimplantat! Vid förlust av en eller flera tänder kan man ersätta tänderna med tandimplantat (titanskruvar) som opereras in i käkbenet. Alla tandimplantat utförs vid vår mottagning i Järfälla, norr om Stockholm. Med våra tandimplantat slipper du glappande proteser och behöver inte slipa ner friska intilliggande tänder för att ersätta luckan med en bro.

 

 

Tandimplantat i Stockholm anpassade efter dig och dina tänder

 

Våra tandläkare i Stockholm lägger mycket tid och omsorg på att våra behandlingar och tandimplantat ska vara perfekta. Inför våra ingrepp gör vi en noga utförd undersökning för att tandimplantatet ska bli så bra som möjligt. Våra tandläkare är specialister på tandimplantat i Stockholm och använder alltid de bästa metoderna för att få ett resultat och implantat som ska hålla. 

 

 

Boka tid för tandimplantat

 

Kontakta oss så hjälper vi dig boka en tid för tandimplantat i Stockholm! Vi har lång erfarenhet av att jobba med implantat och våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att ersätta dina förlorade tänder.

 

Kontakta oss

 

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga på telefon, mail eller via formuläret som du hittar här.

Läs mer om vår Tandvård