Tandprotes

 

Det betyder mycket för oss alla att ha en mun med tänder som fungerar och ser bra ut. Om man blir av med en eller flera tänder beroende på sjukdom eller skada kan man idag erbjuda en rad olika alternativ, varav tandprotes är en av dem. 

 

En tandprotes är en väl fungerande tandersättning som är enkel att hålla ren. Oftast kan patienten efter lite träning både äta och prata obehindrat med en protes, självklart beror det på placering och storlek. Omställningen brukar vara mer eller mindre lätt beroende på den individuella förutsättningen. Hur många återbesök som behövs är svårt att säga, då det ofta beror på hur det ser ut i munnen. 

 

Har man en tandprotes är det viktigt att komma på regelbundna återbesök så att protesen kan anpassas. Det sker alltid små förändringar under tiden vi åldras, att anpassa protesen är därför nödvändigt så att man undviker komplikationer i form av skavsår eller liknande. 

 

Om man är intresserad av andra lösningar så kan vi även erbjuda tandimplantat.

 

Ring oss på 010-1717272 så hjälper vi dig boka en tid för tandprotes

Kontakta oss

 

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga på telefon, mail eller via formuläret som du hittar här.

Läs mer om vår Tandvård