Implantat i Järfälla

Tandimplantat Stockholm

 

Tandimplantat i Järfälla, Stockholm av specialister

Välkommen in till vår tandläkarmottagning i Järfälla för tandimplantat i Stockholm! Vid förlust av en eller flera tänder kan man ersätta tänderna med tandimplantat (titanskruvar) som opereras in i käkbenet. Alla tandimplantat utförs vid vår mottagning i Järfälla. Med våra tandimplantat slipper du glappande proteser och behöver inte slipa ner friska intilliggande tänder för att ersätta luckan med en bro.

 

Tandimplantat i Stockholm anpassade efter dig och dina tänder

Våra tandläkare i Stockholm lägger mycket tid och omsorg på att våra behandlingar och tandimplantat ska vara perfekta. Inför våra ingrepp gör vi en noga utförd undersökning för att implantatet ska bli så bra som möjligt. Våra tandläkare är specialister på tandimplantat i Stockholm och använder alltid de bästa metoderna för att få ett resultat och implantat som ska hålla. 

 

Boka tid för tandimplantat och annan tandvård i Stockholm

Kontakta oss så hjälper vi dig boka en tid för tandimplantat i Stockholm! Vi har lång erfarenhet av att jobba med implantat och våra specialister är alltid redo att hjälpa dig att ersätta dina förlorade tänder.

 

 

Kontakta Glorident

Kontakta oss

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga på telefon, mail eller via formuläret som du hittar här.

Kontakta oss idag

Läs mer om vår Tandvård